VDO M1 WR kerékpár cumputer

VDO M1 WR vezetékes kerékpár cumputer/ km óra
VDO M2.1  vezetékes kerékpár cumputer

VDO M2.1 vezetékes kerékpár cumputer/ kmóra
VDO M1 WL kerékpár cumputer

VDO M1 WL vezeték nélküli kerékpár cumputer/ km óra
VDO M2.1 WL  kerékpár cumputer

VDO M2.1 WL vezeték nélküli kerékpár cumputer/ kmóra
SIGMA PC 3.11 pulzusmérő

Könnyen kezelhető és stílusos belépő kategóriás pulzusmérő óra
 
VDO M4 Vezetékes Computer

Termék leírása

VDO újdonság, magasságmérős vezetékes sebességmérő.
Négy részre osztott képernyő, háttérvilágítással

Sigma BC 14.12 Alti Computer

14 funkció
Vezetékes alapmodell, klasszikus kerékpáros funkciókkal és magasságméréssel. Minden bringásnak, aki tekerés közben szeretné figyelemmel kísérni a mélységeket és magaslatokat.
Sigma BC 16.12 STS Computer

16(+2) funkció

Minden szükséges funkció egy készülékben, általános kerékpáros felhasználásra tervezve. Vezeték nélküli, pedálfordulatmérős (STS/CAD) kivitel

Sigma PC 15.11 pulzusmérő

A többfunkciós PC 15.11 a hagyományos EKG pontosságú szívritmuskijelzés mellett kalóriát is tud számolni. Egy gombnyomásra jeleníti meg az edzésed részleteit, így képessé tesz a legkifinomultabb edzés kialakítására.
 

Sigma PC 22.13 Női Pulzusmérő

A PC 22.13 pulzusmérő férfi és női változata tökéletes partnered az edzőteremben. A klinikai pontosságú (ECG) pulzus-adatok biztonságos, digitálisan kódolt (STS) csatornán jutnak el az órához a jeladóból. Edzés közben láthatod a pillanatnyi pulzusszámodat, és az elégetett kalóriát. Az egyszerű, két gombos design könnyűvé teszi a kezelést. Kétféle női és férfi színben kapható.
Sigma RC 1209 Pulzusmérő

Profi pulzusmérő óra futáshoz. Az új R3 COMFORTEX mellkas-pánt segítségével minden fontos adat (megtett távolság, sebesség és pulzus) egyszerre mérhető, nincs szükség további kiegészítő jeladókra.

Sigma ROX 9.1 Computer

A ROX 9.1 megnövelt memóriával és plusz funkciókkal hívja fel magára a figyelmet. Ez a többcélú kerékpáros komputer kiválóan jeleníti meg használója számára a pillanatnyi adatokat a nagy kijelzőn, illetve LOG funkciójának köszönhetően rögzíti azokat, amelyeket később a Data Center programmal kiértékelhetünk. Újdonság a „GHOST RACE” funkció, amely már egy korábban általunk bejárt és rögzített útszakaszon tudunk saját magunkkal versenyezni valós időben.